ABB'den çocuklara 'Trafik Haftası' kapsamında eğitim!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, Trafik Haftası’nın önemi bir kez daha vurgulandı. Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi üyelerine yönelik düzenlenen etkinlik, minik öğrencilere trafik kuralları ve güvenliği konusunda eğitim verildi.

ABB'den çocuklara 'Trafik Haftası' kapsamında eğitim!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde görevli trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen trafik eğitiminde, 70 minik öğrenciye teorik ve uygulamalı trafik bilgisi aktarıldı. Minikler, emniyet kemerinin önemi, trafik lambalarındaki işaretlerin anlamı ve karşıdan karşıya geçme kuralları gibi konuları uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu.

trafik.jpg

''BENZER ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ"

Eğitim sürecinin sonunda, öğrenciler polis araçlarıyla keyifli bir sürprizle karşılaştı. Polis araçlarına binen minikler, öğrendikleri bilgileri pratikte deneyimleme şansı buldu. Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürü Meryem Güçkıran, etkinliğin başarılı geçtiğini belirterek, "1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası vesilesiyle Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ile iş birliği yaparak öğrencilerimize eğlenceli ve interaktif bir trafik eğitimi sunduk. Gelecek dönemlerde de çocuklarımıza yönelik benzer etkinliklere devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.