Adnan Beker, İYİ Parti'ye mi dönüyor?

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nun partiden istifa edenlere 'yuvaya dönün' çağrısının ardından gözler Ankara Milletvekilleri Adnan Beker ve Yüksel Arslan'a çevrildi. Daha önce İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'den açıklama geldi.

Adnan Beker, İYİ Parti'ye mi dönüyor?
Yayınlanma:

31 Mart yerel seçimlerinin ardından kurultaya giden İYİ Parti'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkan seçilmesinin ardından bir taraftan partiden istifalar devam ederken, diğer yandan da Dervişoğlu'nun "Yuvaya geri dönün!" çağrısı sürüyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'den görevi devralmasının ardından dün ilk grup toplantısında önemli mesajlar verdi. İYİ Parti Grup Toplantısında kürsüden konuşan Dervişoğlu, partiden istifa edenlere çağrıda bulundu.

dervisoglu.jpg

"GELİN MÜCADELEMİZE DEVAM EDELİM!"

Müsavat Dervişoğlu, "İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin küslükleri sonlandırılalım ve mücadelemize devam edelim." dedi. Dervişoğlu'nun çağrısının ardından gözler Bağımsız Ankara Milletvekilleri Adnan Beker ve Yüksel Arslan'a çevrildi.

16 Kasım 2023'te İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, tv100 Yazarı Barış Yarkadaş'a konuşarak kararını açıkladı.

adnan-beker.jpg

BEKER'DEN ARABALI CEVAP: PERT OLMUŞ!

Yarkadaş, Bağımsız Ankara Milletvekili Adnan Beker ile yaptığı konuşmayı şu sözlerle açıkladı: "İstifacılara yönelik çağrı olunca bende İYİ Parti’den istifa eden Eski Milletvekillerinden Adnan Beker’i aradım. Adnan Beker’i aradığımda espri yaptı 'Gazetecilik kokusu mu aldın? İstifa eden arkadaşlarla yemekteyiz.' dedi. Dedim ki 'İYİ Parti’ye dönecek misiniz?' Dedi ki 'İYİ Parti’nin Allah yolunu açık etsin. Araba devrilmiş, pert olmuş. İşleri kolay değil. Akşener her şeyi bile bile yaptı. Akşener yanlış strateji izlemeseydi bugün Ankara'da 10 belediyemiz olurdu. Bizi dinlemediler. Biz ne dediysek tamamı oldu.' dedi."

Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'dan ise herhangi bir açıklama gelmedi. İki isim de yerel seçimlerde İYİ Parti'nin "özü başına" seçimlere girmesini eleştirmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.