Ankara ilçe belediye başkanlarından Hıdırellez mesajı!

Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarından Hıdırellez dolayısıyla sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımladılar.

Ankara ilçe belediye başkanlarından Hıdırellez mesajı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören Belediyesi, baharın habercisi Hıdırellez’i belediye binası önünde düzenlenecek şenlikle kutlayacak. Gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Keçiörenlileri davet eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Hıdırellez dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

"KEÇİÖREN'E BAHAR GELSİN"

Özarslan, mesajında, "Umudun, baharın, bereketin bayramı Hıdırellez kutlu olsun. Hıdırellez'in bereketi ve mutluluğu evlerinizi doldursun. Bu güzel gün vesilesiyle kalplerimize ve Keçiörenimize bahar gelsin, dilekleriniz kabul olsun." ifadelerini kullandı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Hıdırellez dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez kutlu olsun. Birçok farklı kültürde kutlanan, bereket ve bolluğun simgesi olarak nitelendirilen Hıdırellez'in tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim." ifadelerini kullandı.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Hıdırellez dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Yıldızkaya, "Baharın bolluk, bereket ve sağlık getirmesi; tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle Hıdırellez kutlu olsun." dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.