Ankara sele teslim oldu! Başkent'ten şok görüntüler

Meteorolojinin günlerdir Ankara için uyarısını yaptığı kuvvetli fırtına ve sağanak yağış, akşam saatlerinde Başkent'te hayatı felç etti. Ankara’da özelikle Çankaya ilçesine bağlı Beşevler Mahallesi başta olmak üzere farklı noktalardaki sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Ankara sele teslim oldu! Başkent'ten şok görüntüler
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'nın birçok noktasında kısa süreli etkisini gösteren sağanak yağış, su taşkınlarına sebep olurken; alt geçit ve yollarda hem yayalar hem de otomobil sürücüleri mahsur kaldı.

Başkent'te etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Beşevler semtinde yollarda biriken su, sürücülerin ilerlemesini zorlaştırdı ve bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarına park etmek zorunda kaldı.

ba.jpg

Mamak ve Keçiören ilçelerinde de gece saatlerinde şiddetli yağışlar kendini hissettirmeye başladı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekleyerek kendilerini koruma altına aldı. Sokaklarda yürümekte zorlanan vatandaşlar ise şemsiyelerini kullanarak yağmurdan korunmaya çalıştı.

vvvv.jpg

Ankara genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları günlük yaşamı olumsuz etkilerken; öte taraftan da işyerlerinin ve sokakların su basmasına neden oldu. Gecenin karanlığında çakan şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Ankara'daki sağanak yağış ve kuvvetli fırtına için Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlerdir uyarılarını sürdürüyor.

Sağanak yağış ve şimşek çakmasına karşı uyarılarda bulunan uzmanlar, mecburi olmadıkça vatandaşların gece saatlerinde dışarı çıkmaması gerektiği konusunda tavsiyede bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.