Ankara-Sincan'da bulunan lunapark'ta korkunç kaza: 16 yaşındaki genç ağır yaralandı

Ankara'nın Sincan ilçesindeki bir lunaparkta harçlığını çıkarmak için çalışan 16 yaşındaki bir genç, adrenalin oyun aracının kafasına çarpması sonucu ağır yaralandı.

Ankara-Sincan'da bulunan lunapark'ta korkunç kaza: 16 yaşındaki genç ağır yaralandı
Yayınlanma:

Olay, dün akşam saatlerinde Yunus Emre Mahallesi'ndeki Harikalar Diyarı Parkı'nda meydana geldi.

İddiaya göre, Mustafa A. adındaki genç, lunaparkta çalışırken adrenalin adlı oyun aracının kafasına çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerinde bulunan 17 yaşındaki arkadaşı K.E. tarafından yardıma çağrıldı ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç, Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, genç yoğun bakıma alındı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Ailenin olayla ilgili şikayetçi olduğu öğrenilirken, polis de olayla ilgili inceleme başlattı.

16 YAŞINDAKİ MUSTAFA'NIN DURUMU AĞIR

Olayın tanıklarından olan genç Mustafa A.'nın abisi Sait Atmaca, kardeşinin kafatasında kırıklar olduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi. Atmaca, aynı yaşta çocukların lunaparkta çalıştığını ve ihmallerin bulunduğunu dile getirdi.

Aynı lunaparkta çalışan K.E. ise olay anını anlattı. Arkadaşının durumunun ciddi olduğunu belirten K.E., ihmalkarlık sonucu arkadaşının kaza geçirdiğini ifade etti. Genç, arkadaşının sağlık durumunun kritik olduğunu ve kafasında kırık olduğunu söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.