Ankara Valiliği yine yağış için uyardı!

Ankara Valiliği sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinin verilerine göre 1 Mayıs'ta gök gürültülü sağanak yağışın etkili olabileceğini, bundan dolayı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini duyurdu.

Ankara Valiliği yine yağış için uyardı!
Yayınlanma:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre, Ankara'da 1 Mayıs Çarşamba günü kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. Vatandaşlar, olası su baskınları ve taşkınlar konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Meteoroloji yetkilileri, özellikle öğle saatlerinden itibaren başlayacak yağışların zaman zaman gök gürültülü olabileceğini ve kuvvetli rüzgarlarla birlikte seyredebileceğini belirtti. Bu durumun hayatı olumsuz etkileyebileceği, seyahat edenlerin ve dışarıda faaliyet gösterenlerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Ankara Valiliği de Ankara ve çevresinde yaşayan vatandaşları, ani su baskınlarına karşı dikkatli olmaları, sel ve taşkın riski olan bölgelerden uzak durmaları konusunda uyardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.