Ankara'da 23 Nisan renkli görüntülere sahne oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkent Ankara'da büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

Ankara'da  23 Nisan renkli görüntülere sahne oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent Ankara'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı.

gl1csl3xmaactbg.jpg

KEÇİÖREN'DE 23 NİSAN ÇOŞKUSU!

Keçiören Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Belediye binası önünde düzenlenen törende konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Dünyada Atatürk'ten başka hiçbir lider yoktur ki dünyanın tüm çocuklarına bir bayram armağan etsin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı; milletvekillerimizin, ilçe başkanlarımızın, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcilerimizin de katıldığı coşkulu bir törenle kutladık. Yaşasın Atatürk! Yaşasın Cumhuriyet!" ifadelerini kullandı.

gl1csl2xkaa41s.jpg

ETİMESGUT'TA 23 NİSAN ÇOŞKUSU

Etimesgut'ta da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı düzenlendi. Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 104. Yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etimesgut’ta büyük coşkuyla kutlandı.

erdal1.jpg

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, düzenlenen korteje çocuklarla birlikte katıldı. Korteji bando takımının yanı sıra 7’den 70’e yüzlerce Etimesgutlu eşlik etti.

erdal3.jpg

BEŞİKÇİOĞLU, 23 NİSAN'I ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KUTLADI

Etimesgut Kaymakamlığı önünde sona eren yürüyüşün ardından Başkan Beşikçioğlu, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) ve Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından da Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

erdal2.jpg

KOLTUĞU TALHA’YA DEVRETTİ

Beşikçioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye'de çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti. Beşikçioğlu, 23 Nisan nedeniyle koltuğunu Zekiye Güdüllüoğlu İlkokulu öğrencisi Talha Barut’a devretti. Çocuklar yeni başkandan park ve oyun alanı isterken, Beşikçioğlu da not alarak bu isteklerin en kısa sürede yerine getirileceğinin sözünü verdi.

23 NİSAN KUTLAMASI

Başkan Beşikçioğlu, yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın gün boyunca halkla birlikte iç içe coşkuyla kutladıklarını söyledi. Beşikçioğlu, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 104. yılını kutlamanın gurur ve mutluğunun içerisinde olduğumuz bu günde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, yürek dolusu sevgiler sunuyorum.” diye konuştu.

Etimesgut Belediyesinin 23 Nisan programları okul ve parklarda düzenlenen etkinliklerle devam etti. Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.