Ankaragücü taraftarlarından anlamlı koreografi!

MKE Ankaragücü taraftar grubu, Trendyol Süperlig'in 35. haftasında gerçekleştirilen MKE Ankaragücü-Corendon Alanyaspor karşılaşması öncesinde yaptığı koreografiyle Filistin'e destek mesajı verdi.

Ankaragücü taraftarlarından anlamlı koreografi!
Yayınlanma:

Trendyol Süperlig’in heyecan dolu 35’inci haftasında MKE Ankaragücü taraftarları, Corendon Alanyaspor karşılaşması öncesinde unutulmaz bir mesajı sahaya taşıdı. Eryaman Stadyumu'nda gerçekleşen mücadele öncesinde Ankaragücü'nün özverili taraftar grubu, Filistin’e destek amacıyla etkileyici bir koreografi düzenledi.

FİLİSTİN'E DESTEK MESAJI VERİLDİ

Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadele öncesi Gecekondu taraftar grubu, kale arkasında iplerle hazırladıkları koreografiyle Filistin'e desteklerini gösterdi. Dev bir pankartta Mescid-i Aksa ve Filistinli çocukların fotoğrafları yer alırken, "Müslümanlar bir olacak, zalimler yok olacak" ve "Özgür Filistin" yazıları dikkat çekti.

Taraftarlar, tekbir getirerek İsrail'e karşı tezahüratlar yaparken, tribünlerde Filistin'e destek sloganları yükseldi. Bu anlamlı hareket, tribünlerde duygusal bir atmosfer oluştururken, futbolun ötesinde insanlık ve dayanışma mesajları da bir kez daha vurgulandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.