Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sokak köpeklerinin toplanması arbedeye sebep oldu: Hayvanseverler Gölbaşı Belediyesi önünde eylemde

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, sahipsiz sokak köpeklerinin toplanması sırasında belediye ekipleri ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sokak köpeklerinin toplanması arbedeye sebep oldu: Hayvanseverler Gölbaşı Belediyesi önünde eylemde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Olayın geçmişi, bir çocuğa sahipsiz sokak köpeklerinin saldırmasıyla başladı. Bu durumun ardından Gölbaşı Belediyesi ekipleri, köpekleri toplamak üzere olay yerine yönlendirildi. Ancak köpeklerin toplanması sırasında, çevrede bulunan bir grup vatandaş, belediye ekiplerinin köpekleri toplamasına karşı çıktı.

Vatandaşlar ile belediye ekipleri arasında yaşanan gerginlik ve anlaşmazlık sonucunda, ekipler köpekleri zor kullanarak yakalayarak barınaklara götürdü. Ancak bu süreçte taraflar arasında arbede yaşandı.

Olayın ardından hayvanseverler Gölbaşı Belediyesi önünde kalabalık oluştururken hayvanların toplanmasına ve sürüklenmesine tepki gösterdi. Hayvanseverler yasaya uygun şekilde hareket edilmediği konusunda Belediyeye tepki gösterdi.

Gölbaşı Belediyesi ise olayla ilgili resmi X hesabından 'düzeltme ve duyuru' başlığıyla bir paylaşım yaptı.

vv.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.