Ankara’nın yeşil nefesi: Portakal Çiçeği Parkı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Portakal Çiçeği Parkı, doğa ile iç içe huzurlu bir ortam sunuyor. Park, şehir yaşamından uzaklaşmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyen ziyaretçiler için ideal bir mekân haline geldi.

Ankara’nın yeşil nefesi: Portakal Çiçeği Parkı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Portakal Çiçeği Parkı, Atakule'nin çok yakınında bulunuyor. Park, yeşil alanları, çocuklar için oyun parkı, çiçek bahçeleri, evcil hayvanlar için park alanı ve ağaçların içinde dinlendirici atmosferiyle dikkat çekiyor.

Parktaki yürüyüş yolları ve banklar, ziyaretçilere rahat bir nefes alma imkânı sunarken, çeşitli spor alanları da aktif bir yaşam tarzını destekliyor.

a-3.jpg

Park içerisinde bulunan banklarda, lezzetli atıştırmalıklar ve içecekler alıp piknik yapma fırsatı sunan Portakal Çiçeği Parkı, piknik alanlarında da aileler ve arkadaş grupları için keyifli bir buluşma noktası oluşturuyor.

Parkın içinde Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstü de bulunuyor.

a-1.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından düzenli olarak temizliği ve peyzajı yapılan park, Başkentlilere hizmet veriyor.

ABB, yaz mevsiminde de parktaki hazırlıklara başladı. Portakal Çiçeği Parkı’nın içindeki süs havuzu ekipler tarafından temizlendi.

a-4.jpg

Portakal Çiçeği Parkı, Ankara'nın stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe bir mola vermek isteyen herkesi bekliyor.

a-2.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.