Ankara'da başıboş sokak köpekleri Başkentlilerin korkulu rüyası oldu!

Türkiye'nin hemen hemen tüm illerinde başıboş sokak köpekleri sorun olmaya devam ediyor. Çocuk, öğrenci, yaşlı ve kadın-erkek fark etmeksizin birçok vatandaş, başıboş köpeklerin saldırısına uğruyor.

Ankara'da başıboş sokak köpekleri Başkentlilerin korkulu rüyası oldu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara'nın Mamak, Keçiören, Yenimahalle, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerindeki başıboş sokak köpekleri Başkentlileri mağdur ediyor.

koepk4.jpg

Ankara’nın birçok ilçesinde bulunan başıboş ve sahipsiz sokak köpekleri başta çocuklar olmak üzere vatandaşların korkulu rüyası oldu.

koepk2.jpg

anadolugazete.com.tr ekibi, Çankaya'nın Kurtuluş semtinde sürü halinde dolaşan başıboş sokak köpeklerini araçlara saldırırken görüntüledi. Mahalle sakinleri, sokak köpekleri konusunda yetkililere seslenerek, acil önlem alınması gerektiğini söyledi.

koepk3.jpg

KÖPEKLER 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA SALDIRDI!

Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle’de başıboş sokak köpekleri 4 yaşındaki çocuğa saldırmıştı.

Olay günü parkta olduklarını belirten anne Tuğba Nur Özdoğan, kızına doğru 4 köpeğin koşarak geldiğini ifade ederek, "Hamile kız kardeşim de yanımızdaydı, tam parktan çıkacakken, 4 tane köpek üstlerine doğru saldırdı. Kardeşim çocuğumun önüne geçti, köpekleri kovmaya çalıştı ve o sırada binanın görevlisi köpekleri korkutup kaçırdı." dedi

Anne Özdoğan, kızının köpeklerden korkmaya başladığını ve bu olayın kızında büyük bir travma olduğunu kaydetti.

TUNAHAN AZ DAHA ÖLÜYORDU!

Ankara’nın nüfusu en kalabalık ilçelerinden biri olan Keçiören’de geçtiğimiz sene 4'üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz da başıboş köpeklerin saldırısına uğramıştı. 3 ay hastanede tedavi gören Yılmaz, geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.