Beypazarı'nda Tuncer Kaplan ne yaptı, Özer Kasap ne vaat etti?

Ankara'da yerli turizmin gözdesi olan Beypazarı, geçtiğimiz iki dönem boyunca Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Tuncer Kaplan tarafından yönetildi. 31 Mart'taki yerel seçimlerle birlikte Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Özer Kasap tarafından yönetilmeye başlanan Beypazarı'nda önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? Detaylar haberimizde...

Beypazarı'nda Tuncer Kaplan ne yaptı, Özer Kasap ne vaat etti?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'da 31 Mart yerel seçimlerinde el değiştiren ilçeler arasında Beypazarı da yer alıyor. Önceki iki dönemde Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Tuncer Kaplan tarafından yönetilen Beypazarı, bu seçimlerde Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Özer Kasap'ın yönetimine geçti.

Tarihi Beypazarı evleriyle ve yemek kültürüyle ön plâna çıkan Beypazarı, Ankara turizminin bel kemiğini oluşturan ilçelerden bir tanesi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da baba ocağı olan Beypazarı Dr. Özer Kasap ile birlikte yeni dönemine başladı.

TUNCER KAPLAN HANGİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİ?

Tuncer Kaplan döneminde, Beypazarı'nda özellikle turizmin geliştirilmesi açısından tarihi konaklarda restorasyon çalışmaları yapıldı. Muhtarlık hizmet binası, Halkevi Çay Bahçesi, Limoncuoğlu Konağı, Tarihi Taş Mektep, Nasuh Paşa Hanı, Yeni Halk Eğitim Merkezleri, Hıdırlıktepe Projesi faaliyete geçirildi. Yol bakım ve asfaltlama çalışmaları da yapıldı. Aynı zamanda yönetilen süre zarfında belediyenin araç filosu da genişletildi.

tuncerkaplan.jpg

Sosyal projeler kapsamında da ramazanda sıcak yemek dağıtımı, ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşlar için Şefkat Eli Projesi geliştirildi ve sosyal sorumluluk projelerine önem verildi.

ÖZER KASAP YENİ DÖNEMDE NELER YAPACAK?

Beypazarı'na 5 yıl boyunca başkanlık edecek olan Özer Kasap, burada turizmin geliştirilmesi adına çarşı alanında her sokağın canlandırılması için farklı çalışmaların yapılacağını açıkladı. Bu projelerle ilçenin aslına uygun mimariler geliştirileceğini söyleyen Kasap, ilçede turizmin en üst seviyeye ulaştırılacağını belirtti.

ozerkasap.jpg

Kasap, belediye başkanı olduktan sonraki ilk icraatın 'T.C.' ibaresini geri getirmek olduğunu da açıkladı. İlçede önceliğin turizm olduğunu önemle vurgulayan Kasap, Yaşayan sokalar, Hıdırlık Tepesi, İnözü Vadisi gibi alanların geliştirileceğinin de sözünü verdi.

Başkan seçildikten sonra, yerli otomobil markası TOGG'u belediye bünyesine dahil eden Kasap, bu otomobilin sünnet ve düğünlerde kullanılacağını söyledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.