Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübünden sevindiren galibiyet

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu B1 Futbol Sesi Görenler Deplasmanlı Süper Ligi, yeni sezon heyecanıyla başladı. Geçen sezonun şampiyonu olan Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, yeni sezona da galibiyetle adım attı.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübünden sevindiren galibiyet
Yayınlanma:

Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda gerçekleşen açılış maçında, Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü'nü ağırladı. Karşılaşma, Semih Deniz ve Emrah Öcal'ın kaydettiği gollerle 2-0 sonuçlandı ve Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, sezona üç puanla başladı.

canbel.jpg

CHP Ankara İl Başkanı ve Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yusuf Sayyıdan, Çankayalı sporcuların yeni sezon heyecanını paylaşarak maça ortak oldu.

Başlama vuruşunu CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol'un yaptığı mücadele, büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki yarıda bulduğu gollerle oynadığı futbolla yeni sezonda iddialı bir performans sergileyen Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, yeni şampiyonluk hedefine ilk adımı attı.

Deplasmanlı Süper Ligin kurulduğu günden bu yana başarılarıyla dikkat çeken Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, son 10 yılda üst üste 9 şampiyonluk kazanarak unutulmaz bir rekora imza attı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.