Çankaya Belediyesinden sınava girecek öğrencilere destek!

Çankaya Belediyesi Destek Eğitim Merkezi, Lise Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere ve velilere yönelik destek seminerleri başlatıyor.

Çankaya Belediyesinden sınava girecek öğrencilere destek!
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi tarafından YKS ve LGS sınavına haftalar kala gerçekleştirilecek olan "Sınava Dört Hafta Kala Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar ve Sınav Kaygısıyla Baş Etme Yöntemleri" başlıklı seminer, 12 Mayıs tarihinde Çankaya Akademi Söyleşileri kapsamında düzenlenecek.

ÖĞRENCİLER VE VELİLER ÜCRETSİZ AĞIRLANACAK

Uzman eğitmenler tarafından sunulacak olan seminer, öğrencilere sınav sürecinde rehberlik etmeyi ve sınav kaygısıyla baş etme yöntemlerini öğretmeyi amaçlıyor. Etkinlik, 12 Mayıs Pazar günü, saat 16.00'da Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleşecek ve Başkentli öğrenciler ile velileri ücretsiz olarak ağırlayacak.

Seminerde, eğitim uzmanları Barış Termisin ve Uğur Özdemir ile psikolog Elif Asena Taşpınar tarafından sınav öncesi dikkat edilmesi gerekenler, stres ve kaygı yönetimi, motivasyon teknikleri ve tercih rehberliği gibi konular ele alınacak. Başkentlilerin katılımına açık olan etkinlikte, öğrencilere ve velilere sınav sürecinde destek olacak önemli ipuçları ve stratejiler paylaşılacak.

Seminer Detayları:

Başlık: Sınavda Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar ve Sınav Kaygısıyla Baş Etme Yöntemleri Konuşmacılar: Barış Termisin (Eğitim Uzmanı), Uğur Özdemir (Eğitim Uzmanı), Elif Asena Taşpınar (Psikolog) Tarih: 12 Mayıs 2024, Pazar Saat: 16.00 - 18.30 Yer: Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi, Sabahattin Ali Konferans Salonu

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.