Ertuğrul Çetin koltuğunda yeni başkanını ağırladı!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Gümüşoluk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi İbrahim Polat'ı makamında ağırladı.

Ertuğrul Çetin koltuğunda yeni başkanını ağırladı!
Yayınlanma:

23 Nisan kutlamaları kapsamında Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, genç öğrenciye koltuğunu devrederek onun isteklerini ve temennilerini dinledi. İbrahim Polat, belediye çalışmalarıyla ilgili merak ettiği soruları da Çetin'e yöneltti.

AMAÇ GENÇLERİ SİYASETE TEŞVİK ETMEK

Çetin, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Azimle ve gayretle çalışarak inşallah bizlerden bu koltuğu devralacak olan çocuklarımızın ülkeyi daha iyi noktalara taşıyacaklarına olan inancım tamdır" dedi. Çetin, başkanlık koltuğunu devretmek suretiyle gençlerin siyasi süreçlere katılımını teşvik etmeyi amaçladıklarını da vurguladı.

23nisan.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ile Gümüşoluk İlkokulu müdürü ve öğretmenleri de Çetin'e ziyaretleri için teşekkür etti ve Pursaklar'ın marka şehir olmasına sağladığı katkılardan dolayı minnettarlıklarını dile getirdi.

Bu özel günde, geleceğin liderlerini ağırlayan Çetin, minik ziyaretçilerin umut dolu bakışlarıyla kendisini mutlu ettiğini belirtirken, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.