Etimesgut'ta Enver Demirel ne yaptı, Erdal Beşikçioğlu ne vaat etti?

31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye başkanı değişen ilçelerden biri de Etimesgut oldu. Önceki dönemde Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Enver Demirel tarafından yönetilen Etimesgut'ta hangi projeler hayata geçirildi, şimdi ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sıralarından seçimi kazanan Erdal Beşikçioğlu'nun vaatleri neler? Detaylar haberimizde...

Etimesgut'ta Enver Demirel ne yaptı, Erdal Beşikçioğlu ne vaat etti?
Yayınlanma:

Ankara'nın hızla gelişen ilçesi Etimesgut yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın kalesi olmaktan çıktı. MHP'nin kalesi olarak bilinen Etimesgut, 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçti. Cumhur İttifakı'nın adayı Enver Demirel'i büyük bir hezimete uğratan CHP’li Erdal Beşikçioğlu, yüzde 56,61 oy alarak Etimesgut Belediye Başkanı seçildi. Peki, eski Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye başkanı olduğu dönemde Etimesgut'ta hangi projeleri hayata geçirdi? CHP'li Yeni Başkan Erdal Beşikçioğlu'nun ise ilçeye neler yapacağı merak konusu.

ENVER DEMİREL ETİMESGUT'TA NE YAPTI?

Etimesgut Belediye Başkanlığı görevini 4 dönem sürdüren Enver Demirel, MHP tarafından 5'inci kez aday gösterilmişti. Demirel, 31 Mart'ta CHP'li rakibi Erdal Beşikçioğlu tarafından büyük bir hezimete uğradı.

Ankara'nın en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Etimesgut'u 4 dönem belediye başkanlığı görevini üstlenen Demirel, belediye başkanlığı döneminde ilçeye birçok hizmet kazandırdı. Görevi süresinde ilçeye çok sayıda park ve mesire alanı kazandıran Demirel, ilçenin çevre düzenlenmesine önem verdi.

Ankara'da en çok tercih edilen ilçelerinden birisinin Etimesgut olduğunu söyleyen Demirel, Etimesgut'ta yaşam kalitesinin yükseldiğini ifade etmişti.

Toplumun tüm kesimlerine hitap eden tesisler yaptıklarını belirten Demirel, " Yeni parklar inşa ettik. Yine hemşehrilerimizi topyekün kucaklayan sosyal ve kültürel etkinliklere imza attık. Yapılan bu hizmetler ilçemizi Türkiye’nin yükselen değeri yaptı. Nüfusumuz her yıl büyük artış gösteriyor. Şu anki nüfusumuz 550 binleri aştı. 10 yıl içinde nüfusu 1 milyona ulaşan, Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında önde olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Demirel'in Etimesgut'a yaptığı projelerin bazıları;

-Atabey Spor Merkezi

-Atayurt Emekli Dinlenme Evi

-Atayurt Kapalı Pazarı

-Turkuaz Kültür Ve Spor Merkezi

-Atayurt Zabıta Noktası

Etimesgut Belediyesi, 1 yılda 30 parkı tamamlayarak hizmete açtı.

CHP'Lİ BEŞİKÇİOĞLU'NUN VAATLERİ NELER?

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçim döneminde Etimesgutlulara birçok vaatte bulundu. Etimesgut'ta eğitim seviyesinin yüksek olduğunu belirten Beşikçioğlu, ilçede sosyal ve kültürel etkinliklerin sınırlı olduğundan söz etmişti. Beşikçioğlu, "Etimesgut'ta oturanlar, etkinlikler için merkeze gitmek zorunda. Biz Etimesgut'ta sosyal ve kültürel etkinlikleri başlatacağız, vatandaşlarımız merkeze gitmek zorunda kalmayacak." demişti.

"ÖĞRENCİ YURDU AÇACAĞIZ"

Etimesgut'ta 3 tane üniversitenin olduğunu kaydeden Beşikçioğlu, ilçe sakinlerine söz vererek, "Etimesgut'ta bir tane bile öğrenci yurdumuz yok. Öğrenci yurdu açacağız" ifadelerini kullanmıştı.

ETİMESGUTLULARA SÖZ VERDİ!

Etimesgut'ta ulaşım sorununu olduğunu her fırsatta dile getiren Beşikçioğlu, ulaşım sorununu çözeceğine işaret ederek, "Eryaman Metrosu ile Çayyolu Metrosu'nu bağlayacak raylı sistem projesini Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacağız." dedi.

HAYVANLARI UNUTMADI!

Ankara'nın birçok ilçesinde başıboş sokak köpeklerinin büyük bir sorun teşkil ettiğini, sokak hayvanlarına her türlü desteği vereceğini vurgulayan Beşikçioğlu, "Hayvanlar bizim can dostlarımız. Yanlarında olacağız." mesajı vermişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum