Etimesgut'ta 'halk buluşmaları' başladı!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgutlu vatandaşların sorunlarını doğrudan iletebilmelerine olanak sağlayan Halk Günleri kapsamında Etimesgutlularla bir araya geldi.

Etimesgut'ta 'halk buluşmaları' başladı!
Yayınlanma:

Etimesgut Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya; yaşlı, genç, esnaf, işçi gibi toplumun her kesiminden yurttaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, Etimesgut Belediyesinin bu sorunlara ortak akılla getirebileceği çözümler üzerine vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

BELEDİYE VE VATANDAŞ BİR ARADA

Katılımın yoğun olduğu buluşmada, kentsel problemlerin yanı sıra ekonomik şartların Etimesgutlulara getirdiği sorunlara yönelik belediyenin çalışma alanı kapsamı dahilinde gerçekleştirebileceği çalışmalar da görüşüldü. Buluşmaya katılan vatandaşlar, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na rahatça ulaşabilmekten memnun olduklarını belirtirken, bu tarz, belediye ile vatandaşı bir araya getiren, etkinliklerin sayısının arttırılmasına yönelik isteklerini söyledi.

etimesgut.jpg

Etimesgutlu yurttaşların sorunlarını rahatça dile getirebilmesini ve bu sorunlara kalıcı çözümlerin getirilmesini sağlayarak, hem vatandaşların yerel yönetim sürecinde aktif bir rol almasını hem de ortak bir akılla hareket edilmesini hedefleyen Halk Günleri, Etimesgut Belediyesi bünyesinde her hafta düzenlenmeye devam edecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.