gazeteilksayfa.com'un mutlu gününde Ankara basını bir araya geldi

Ankara'da yayın hayatını sürdüren gazeteilksayfa.com'un İmtiyaz Sahibi İlhan Coşkun’un kızı Rabia Coşkun, Kaan Görgün ile dünya evine girdi. Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin de bu mutlu günde genç çifti yalnız bırakmadı.

gazeteilksayfa.com'un mutlu gününde Ankara basını bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

gazeteilksayfa.com İmtiyaz Sahibi İlhan Coşkun’un kızı Rabia Coşkun, Kaan Görgün ile dünya evine girdi. Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin ve eşi Aynur Çetin de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Ankara basını, İlhan Coşkun'un kızının mutlu gününde bir araya geldi. Düğüne katılan davetliler arasında Ankara'da yayın yapan Anayurt Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şen ve eşinin yanı sıra Polatlı Postası İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya, Haymana Gazetesi ortaklarında İbrahim Gökdemir ve çok sayıda isim yer aldı.

COŞKUN VE GÜRGÖN'UN MUTLU GÜNÜ

Düğüne ilişkin olarak internet sitelerinden bir haber paylaşan gazeteilksayfa.com, bu mutlu günü şu ifadelerle okurlarına duyurdu: “Gazetemiz ve internet haber sitemiz gazeteilksayfa.com’un İmtiyaz Sahibi İlhan Coşkun’un kızı Rabia Coşkun, Kaan Görgün ile dünya evine girdi. Çayyolu Gala Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı. Gecede ney dinletisi ve Ankara Seymenleri ile Horon Ekibi’nin gösterileri büyük ilgi gördü. İlk Sayfa ailesi olarak çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.