Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu'dan Play-off değerlendirmesi: İpler Bandırmaspor'un elinde

Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Bitexen Giresunspor'u 1-0 mağlup ederek play-off umutlarını sürdüren Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, mücadele sonrası verdiği demeçte, takımının performansından memnun olduğunu belirtti.

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu'dan Play-off değerlendirmesi: İpler Bandırmaspor'un elinde
Yayınlanma:

Basın toplantısında konuşan Kaloğlu, "İlk yarıda birçok pozisyon bulduk ancak golü bir türlü atamadık. Maçın stresi çok yüksekti ancak oyuna hakim olduk. Bu galibiyetle umutlarımızı son haftaya taşıdık. Şimdi önümüzde zorlu bir mücadele var ama hedefimizi sürdürmek için hazırız." ifadelerini kullandı.

Kaloğlu, son hafta oynanacak müsabakalarla ilgili ise, "Puan durumu çok kritik. Biz, Bandırmaspor ve Boluspor arasında play-off'a giden son takım olma mücadelesi vereceğiz. Şu an kontrol Bandırmaspor'un elinde ancak biz kazanıp, rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz. İnşallah play-off'a katılan ve Süper Lig'e yükselen takım biz olacağız." şeklinde konuştu.

Diğer taraftan, Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise zor bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Bugün oyun anlamında başarılıydık ancak yan toptan yediğimiz bir golle maçı kaybettik. Şartlarımızın zorluğunu herkes biliyor. Paramız yok, sıkıntılarımız çok, kadromuz kısıtlı. Kulübümüzün maddi sorunları da cabası. Yönetimimizin acil olarak çözüm bulması gerekiyor, aksi takdirde kulübün geleceği karanlık." şeklinde görüşlerini paylaştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.