Gölbaşı Belediyesinden yeni atölyeler!

Gölbaşı Belediyesi, dışa bağımlılığı azaltmak ve öz kaynaklarını kullanarak verimliliği artırmak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde atölyeler oluşturdu. Bu atölyelerde üretim, bakım ve onarım faaliyetleri yürütülüyor.

Gölbaşı Belediyesinden yeni atölyeler!
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesi mobilya atölyesinde, park ve bahçelerden belediyenin hizmet birimlerine kadar geniş bir yelpazede kullanılan kent mobilyaları üretiliyor. Ayrıca, ömrünü tamamlamış mobilyaların tamiri ve tekrar kullanıma kazandırılması da bu atölyenin faaliyetleri arasında yer alıyor.

Kaynak atölyesinde, hurda ve atıl durumdaki demir malzemeleri işlenerek ekonomiye kazandırılıyor. Elektronik atölyesinde, belediyenin bozulan aletleri yeniden çalışır hale getirilirken, tesisat atölyesinde zarar görmüş borular tamir edilip yeniden monte ediliyor.

atolye.jpg

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan araç tamir atölyesinde ise, belediyenin hizmet veren tüm araçlarının bakımı ve onarımı yapılıyor. Atıl durumdaki yedek parçalar revize edilerek kullanıma sunulurken, araçların tüm bakım işlemleri titizlikle gerçekleştiriliyor. Tamir edilen araçların yıkama ve temizliği de atölye içinde özel bir alanda yapılıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bu atölyelerin belediyenin dışa bağımlılığını azalttığını ve tasarruf sağladığını belirtti. Odabaşı, "Öz kaynaklarımıza yönelerek dışa bağımlılığı minimum seviyeye indirmeyi amaçlıyoruz. Böylelikle bütçemiz büyük bir yükten kurtuluyor ve Gölbaşı halkının parasını en verimli şekilde kullanıyoruz." dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.