Hilal Ayık'a içleri ısıtan hayırlı olsun şiiri!

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık yeniden belediye başkanı seçildikten sonra hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Ayık'a sevgisini dile getiren bir kız çocuğu da yazdığı şiir ile yüzleri gülümsetti.

Hilal Ayık'a içleri ısıtan hayırlı olsun şiiri!
Yayınlanma:

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, 31 Mart yerel seçimlerinde Akyurt'ta yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Ayık, ilk meclis toplantısını da gerçekleştirmesinin ardından yeni döneme resmen başlamış oldu.

Önceki dönemde halkla iç içe bir yönetim anlayışını sürdüren Ayık, yeni dönemde de aynı anlayışla devam ediyor. Siyasilerden gelen hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Ayık, vatandaşları da makamında ağırlayarak hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Hilal Ayık vatandaşlarla bir araya gelmek için halk günleri çatısı altında buluşmalar düzenliyor. Bu buluşmalarda vatandaşların sorunları ve taleplerini dinleyen Ayık, vatandaşlarla birlikte çözüm üretiyor. Hilal Ayık'a yapılan ziyaretlerde küçük bir kız çocuğunun yazdığı şiir ise içleri ısıttı. Yazdığı şiirde Hilal Ayık'a olan sevgisini dile getiren minik Aysima'nın şiiri Ayık'ın sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.