Keçiören Belediyesinden vergi mükelleflerine kolaylık!

Keçiören Belediyesi tarafından vergi mükellefi olan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla zabıta karakoluna ödeme noktası kuruldu. Bu uygulama sayesinde vergi ödemeleri, vatandaşların evlerine veya işyerlerine yakın noktalardan gerçekleştirilebilecek.

Keçiören Belediyesinden vergi mükelleflerine kolaylık!
Yayınlanma:

Son ödeme tarihi 31 Mayıs 2024 olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan-reklam vergilerini ödemek isteyen vatandaşlar, belediye hizmet binasına gitmeden Aktepe, Ufuktepe, Sancaktepe ve Osmanlı İş Merkezi’nde bulunan zabıta karakollarında ödeme yapabilecekler. Bu dört noktada kurulan vezne noktalarıyla vatandaşlar, vergi ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

keciorenbelediyesi.jpg

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Vatandaşımızın yaşamını kolaylaştıracak her türlü uygulamayı hizmete sunuyoruz. İlçemizin birçok noktasına kurduğumuz vergi ödeme noktaları da bunlardan biridir. Vergi mükelleflerimiz gönül rahatlığıyla ödemelerini yapabilirler. Ödenen her kuruş vergiyi hizmete dönüştüreceğiz" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.