Keçiören Mevlana İlkokulu öğrencileri 23 Nisan coşkusunu TBMM'de yaşadı

Keçiören Mevlana İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Türkiye Büyük Millet Meclisi bahçesinde yaşadı.

Keçiören Mevlana İlkokulu öğrencileri 23 Nisan coşkusunu TBMM'de yaşadı
Yayınlanma:

TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Başkent Ankara'da da büyük bir coşku ile kutlanıyor.

Keçiören Mevlana İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan coşkusunu yaşamak için Türkiye Büyük Millet Meclisi bahçesindeki şenliklere katıldı. Fatma Satar idaresindeki 3-F sınıfı öğrencileri ise buradaki etkinliklere katılarak açılan stantlarda keyifli anlar yaşadı.

mevlana2.jpg

Çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlik alanında Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi, TÜBİTAK ve Türkiye Uzay Ajansı (TUA) tarafından farklı temalarda açılan stantlarda uygulama yapan öğrenciler, unutulmaz anlar yaşadı.

mevlana3.jpg

DOYASIYA EĞLENDİLER

"Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği"nin 3’üncü gününde de etkinliklere çocukların yoğun ilgisi devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi, TÜBİTAK ve Türkiye Uzay Ajansı (TUA) tarafından kurulan stantlarda çocuklar, takı tasarladı, deneylerle gözlemde bulundu. Öğrenciler buradaki stantlarda tarım, gök bilimi gibi konularda çeşitli etkinliklere katılarak tecrübe edindi. Etkinliklerde sergilenen tiyatro ve sihirbazlık gösterileri ise öğrencilere eğlence dolu bir 23 Nisan yaşattı.

İlk kez TBMM'de bulunan çocuklar ve aileleri ise bu anlamlı program için okul idaresine teşekkür etti. Mevlana İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan'ı çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıp tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

mevlana4.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.