Keçiören'de Şehir Tiyatrosu faaliyette!

Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu, minik izleyiciler için özel bir oyunla sahne aldı. "Gizemli Orman" isimli çocuk oyunu, üç yaş ve üzeri çocukları eğlendirirken anlamlı mesajlar da verdi. Ücretsiz olarak sunulan oyun, minik izleyicilerden tam not aldı.

Keçiören'de Şehir Tiyatrosu faaliyette!
Yayınlanma:

Keçiören'de sergilenen tiyatro oyununda, insanların yanında yaşayan sevimli köpek Doli'nin maceraları ve uyumlu yaşamanın önemi vurgulandı. Çocuklara dostluk ve dayanışmanın yanı sıra farklılıklara saygı duymanın önemi de anlatıldı.

OYUNUN HİKAYESİ

Dalmaçyalı Doli, insanların anlaşamadığını görünce farklı diyarlara gitmeyi arzular. Bu isteği üzerine Gizemli Orman'ın koruyucu perisi Lila, Doli'yi bu gizemli diyara götürür. Burada Doli, yeni ve heyecan dolu bir maceraya atılırken, Gizemli Orman'ın huzur ve barışını sağlar.

keciorentiyatro.jpg

RANDEVULAR WEB SİTESİ ÜZERİNDEN ALINABİLİR

Oyun, her hafta Cumartesi günleri saat 15.00'te Keçiören Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek. Oyunu izlemek isteyen ailelerin, randevu alması gerekiyor. Randevu almak isteyen veliler, Keçiören Belediyesi resmi web sayfasını ziyaret ederek "Çocuk Tiyatrosu Ön Başvuru Formu"nu doldurabilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.