Mamak Belediyesinden vatandaşlara vergi uyarısı!

Mamak Belediyesi, emlak, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi 1'inci dönem ödemelerinin son tarihini hatırlatarak vergi mükelleflerini uyardı. Vergi ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini belirten belediye yetkilileri, vergi mükelleflerine ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Mamak Belediyesinden vatandaşlara vergi uyarısı!
Yayınlanma:

Mamak Belediyesi, vergi ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin, taksitlerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerektiğini belirtti.

Vergi borçları, belediyenin tahsilat vezneleri ile Musiki Muallim Mektebi, Türközü Yüzme Havuzu, Sanat Merkezi, Akdere Bilim ve Sanat Merkezi, Necip Fazıl Aile Merkezi, Kutludüğün ve Lalahan'da bulunan tahsilat veznelerine yatırılabileceği gibi tüm PTT şubelerinden ve E-Belediye sisteminden de ödenebilecek. Ayrıca vergi borçlarını bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşlar, anlaşmalı bankaların (Denizbank ve Halkbank) şubelerinden vergi borçlarını ödeyebilecek.

Mamak Belediyesi, vatandaşların vergi ödemelerini zamanında gerçekleştirmeleri ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için gerekli tüm kolaylıkları sağladıklarını belirtti. Ayrıca, E-Belediye sistemi ile online olarak da vergi ödemelerinin yapılabileceği hatırlatıldı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.