Mamak Belediyesinden 'Zabıta' açıklaması!

Mamak Belediyesinden esnaf ve zabıta arasında geçen olaya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada zabıtanın müdahalesinin sosyal medyada abartıldığı kadar şiddetli olmadığı ifade edilerek olaya ilişkin görüntüler paylaşıldı.

Mamak Belediyesinden 'Zabıta' açıklaması!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Mamak Belediyesinden esnaf ve zabıta arasında geçen olaya ilişkin paylaşılan görüntüler hakkında açıklama yapıldı. Sosyal medyada yer alan zabıtanın müdahale görüntüleri eleştirilere neden olmuştu.

20240509-005607-0000.jpg

Mamak Belediyesinin "Kamuoyunun Dikkatine" başlığı ile paylaştığı açıklama şu şekilde:

"Sosyal medyada paylaşılan haberler üzerine bilgilendirme yapılarak kamuoyunun aydınlatılması gereği duyulmuştur. Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından seyyar satıcı vatandaşa yönelik usulsüz müdahale gerçekleştirildiği iddiasının hiçbir gerçeklik payı yoktur.

20240509-005653-0000.jpg

Söz konusu olayda seyyar satıcılık yapan vatandaş zabıta ekiplerinin uyarılarına rağmen seyyarını kaldırmamış, ürünlerini kendisi yere atmıştır. Olayda, zabıta ekiplerinin herhangi bir fiziki müdahalesi bulunmamaktadır. Satıcının, zabıta ekiplerinin araçlarına saldırması ve gerekli uyarıları dikkate almaması sonucunda hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

adsiz-tasarim-20240509-005811-0000.jpg

Zabıta ekiplerimiz, sosyal medyada dolaşan bilgilerin aksine görevi gereği vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışıyor."

Olaya ilişkin servis edilen görüntülerde zabıtanı satıcıya herhangi fiziksel bir müdahalede bulunmadığı dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.