Nallıhan'da İsmail Öntaş ne yaptı, Ertunç Güngör ne vaat etti?

31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye başkanı değişen ilçelerden biri de Nallıhan oldu. Önceki dönemde AK Partili İsmail Öntaş tarafından yönetilen Nallıhan'da önceki dönem hangi projeler hayata geçirildi, şimdi ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sıralarından seçimi kazanan Ertunç Güngör'ün vaatleri neler? Detaylar haberimizde...

Nallıhan'da İsmail Öntaş ne yaptı, Ertunç Güngör ne vaat etti?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara'ya 160 kilometre uzaklıkta, tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan Nallıhan, yerel seçimde AK Parti'nin kalesi olmaktan çıktı. Uzun yıllardır AK Parti tarafından yönetilen Nallıhan, 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçti.

Cumhur İttifakı'nın adayı İsmail Öntaş'ı büyük bir hezimete uğratan CHP’li Ertunç Güngör, yüzde 53,06 oy alarak Nallıhan Belediye Başkanı seçildi. Peki, Eski Belediye Başkanı İsmail Öntaş, belediye başkanı olduğu dönemde Nallıhan'da hangi projeleri hayata geçirdi? CHP'li Yeni Başkan Ertunç Güngör'ün ise ilçeye neler yapacağı merak konusu.

ismail.jpg

İSMAİL ÖNTAŞ NALLIHAN'A NE YAPTI?

Nallıhan Belediye Başkanlığı görevini 2 dönem sürdüren Öntaş, AK Parti tarafından 3'üncü kez aday gösterilmişti. Öntaş, 31 Mart'ta CHP'li rakibi Ertunç Güngör tarafından büyük bir hezimete uğradı.

Nallıhan'da 2 dönem belediye başkanlığı görevini üstlenen Öntaş, görevi sürecinde ilçeye birçok hizmet kazandırdı. Nallıhan'da birçok çalışma yürüten Öntaş, ilçeye çok sayıda park ve mesire alanı kazandırarak ilçenin çevre düzenlemesine önem verdi. İlçede yaşayan kadın ve çocukların ihtiyaçları gidermeye çalışan Öntaş, ilçenin birçok mahallesine oyun alanları, park ve hanımlar lokali açtı.

Öntaş, "Belediyemizce Çayırhan Mahallemizdeki parklardaki spor ve oyun alanlarının bahar öncesi bakımları yapılarak çocuklarımızın hizmetine sunuldu" demişti.

Nallıhan'da birçok doğal güzelliğin bulunduğundan söz eden Öntaş, Nallıhan'ı turizm potansiyelini artırmaya yönelik çalışmalarda bulundu.

AK Partili Öntaş'ın Nallıhan'a yaptığı projelerin bazıları;

-Nallıhan Köprüsü

-Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları

-Park ve mesire alanları

-Sarıyar Mahallesi Kadınlar Lokali

gungor.jpg

CHP'Lİ ERTUNÇ GÜNGÖR'ÜN VAATLERİ NELER?

Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, seçim döneminde Nallıhanlılara birçok vaatte bulundu.

ÇİFTÇİYE DESTEK SÖZÜ!

Vatandaşlarla buluştuğu her fırsatta ilçeyi geliştireceğinin sözünü veren Güngör, çiftçiyi destekleyeceğini ifade ederek, ilçede tarım ve hayvancılığın daha da çok gelişmesi gerektiğini kaydetti. Güngör, "Olmazsa olmazımızın tarım ve hayvancılık. Nallıhan'da tarım ve hayvancılık hızla gelişmeli" dedi.

KADINLARA TAM DESTEK SÖZÜ!

Nallıhan'ın kalkınmasında büyük rol oynayacak emekçi kadınlara her türlü desteğin verileceğini söyleyen Güngör, "Zorlaştıran değil , kolaylaştıran hizmet anlayışla hareket edeceğiz. Kadınların, çocukların ve esnafımızın yanında olacağız." demişti.

NALLIHAN ANKARA'NIN ÖRNEK İLÇESİ OLACAK

Gece gündüz ilçeyi geliştirmek için çalışacağının sözünü veren Güngör"1 Nisan’dan itibaren Nallıhan, kırsal kalkınmada Ankara‘nın örnek ilçe belediyelerinden biri olacak" sözü vermişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.