Ankara'nın altyapı krizine başkan adaylarının çözüm önerisi neydi?

Ankara’da geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış, kentin altyapı sorunlarını bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Peki, seçim döneminde belediye başkan adayları "altyapı sorunu" için hangi çözüm önerilerinde bulunmuştu? Detaylar haberimizde...

Ankara'nın altyapı krizine başkan adaylarının çözüm önerisi neydi?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Başkent Ankara’da geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış nedeniyle Ankara’nın Yenimahalle, Keçiören, Sincan ve Mamak ilçelerinde hayat felç oldu. Altyapı yetersiz kalırken birçok ev ve işyerini su bastı, çok sayıda otomobil ise suda kaldı. Sağanak nedeniyle metro seferlerinde de aksamalar oldu.

anakrasel.jpg

Ankara’da iki gün etkili olan sağanak yağış, kentin altyapı sorunlarını bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Peki, seçim döneminde belediye başkan adayları "altyapı" sorunu için hangi çözüm önerilerinde bulunmuştu? Detaylar haberimizde...

myavas.jpg

MANSUR YAVAŞ NE VAAT ETMİŞTİ?

ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Benim çılgın projem falan yok. Öncelikli olarak Ankara'daki bu altyapı sorunlarını ortadan kaldırıp, Ankara halkını zengin etmek için desteklerde bulunacağız. “demişti.

taltinok.jpg

ALTINOK NE VAAT ETMİŞTİ?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan (ABB) Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları döneminde Ankara’nın altyapısının çok kötü olduğunu söylemişti.

Altınok, belediye başkanı seçildiği takdirde Ankara’da altyapı çalışmalarına hız vereceğini ifade ederek, şunları söylemişti:

“Ankara’mızda doğalgaz, elektrik, kanalizasyon, su, atık su, yağmur altyapısıyla ilgili yapılması gereken ne varsa yapacağız. Hükümetimizin yapacağı varsa hükümetimiz, bakanlıkların yapacağı varsa bakanlıklarımız veya işi almış olan özel firmanın yapacağı sorumluluk, yükümlülük varsa herkes gereğini yerine getirecek.

skilic.jpg

SUAT KILIÇ VAAT ETMİŞTİ?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Ankara'nın kronikleşen sorunlarını çözeceğini belirterek,Ankara’nın gerçekten kentleşmeye, modernleşmeye ve kronik problemlerini çözmeye ihtiyacı var. Söz veriyorum, aynı sosyal yardımları daha fazlasıyla ve çeşitlendirerek ben de yapacağım.” demişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.