Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten sert tepki: Devletimiz ne sağımızda ne solumuzda ne önümüzde ne de arkamızda

Ankara'da vahşice öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, cinayet iddianamesine "içi boş kağıt parçası" ifadeleriyle sert tepki gösterdi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten sert tepki: Devletimiz ne sağımızda ne solumuzda ne önümüzde ne de arkamızda
Yayınlanma:

Kabul edilen iddianameye sosyal medyada nateş püsküren Ayşe Ateş, iddianamenin kabul edilmesini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek şunları söyledi: "Çocuklarım bana 'Babamızı polisler mi öldürdü' diye soruyor. Ben onlara her defasında 'Yok anneciğim, devletimizin polisleri bizi koruyor. Arkamızdan gizlice takip ediyorlar' diyorum ki devlete olan güvenlerini kaybetmesinler. Fakat bugün bir kez daha gördüm ki devletimiz ne sağımızda ne solumuzda ne önümüzde ne de arkamızda."

Ateş, hukuki mücadelesinin siyasi çıkarlar sofrasına meze edilmesine asla izin vermeyeceğini vurgulayarak şunları ekledi: "Bedeli her ne olursa olsun, çocuklarımın yaşadığı acıların hesabını yargı önünde tek tek soracağım. Bana ve çocuklarıma uyku haramsa, bizim bugünkü durumumuzda payı olan tek bir failin bile rahat uyku uyumasına izin vermeyeceğim."

Ayşe Ateş dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le bugün de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya gelerek taleplerini aktarmış ve liderlere sosyal medya hesabından teşekkür etmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.