Sincan'da bir ev sular altında kaldı!

Ankara’nın Sincan ilçesinde günlerdir devam eden şiddetli yağışlar sonucunda bir ev sel sularıyla dolarken, ev sahipleri büyük zarar gördü.

Sincan'da bir ev sular altında kaldı!
Yayınlanma:

Başkent Ankara’da son günlerde etkili olan şiddetli yağışlar ve fırtına, Sincan’ın Gökçek Mahallesi’nde bulunan bir evi sular altında bıraktı. Sel sularıyla dolan evdeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken, maddi hasarın boyutu da oldukça büyük.

yagis.jpg

''KOMŞULARIMIN YARDIMIYLA SULARI DIŞARI ATABİLDİK''

Ev sahibi Sadettin Gökdemir, yaşadığı dramı şu sözlerle anlattı: “Eşim arayıp, ‘Yetiş evimizi su bastı’ dedi. Geldiğimde evim ve eşyalarım su içerisindeydi. Komşularımın yardımıyla suları dışarı atabildik. Evimi kullanabilecek ve kalabilecek durumda değilim. Mağdur durumdayım. Suların boyutu çok yüksekti. Bazı eşyalarımı atmak zorunda kaldım. Evin duvarları ve parkeleri sudan dolayı kabardı. O anlarda hiçbir şey yapamadım. Oturup ağladım. İtfaiye ve polis ekiplerini aradım. Yardım çığlıkları attım. Hayatım bitti. Eşyalarımın daha taksitlerini ödüyordum. 150 bin liraya yakın maddi kaybım var. Devlet büyüklerimizden yardım istiyorum.”

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.