Veysel Tiryaki'nin fotoğraflarındaki ayrıntı dikkat çekti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin sosyal medya paylaşımlarında yanında yer alan iki isim dikkat çekti.

Veysel Tiryaki'nin fotoğraflarındaki ayrıntı dikkat çekti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ADEM YAVUZ IRGATOĞLU

Üç dönem Altındağ Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Veysel Tiryaki, 31 Mart seçimlerinde yeniden Altındağ Belediye Başkanlığına aday olup seçimleri kazandı.

Ankara'da birçok ilçede kayıp yaşan AK Parti, Veysel Tiryaki ile Altındağ'da gülen taraf oldu. Üç dönem önemli hizmetlerle Altındağ'a damgasını vuran Veysel Tiryaki, yeni dönemde yanındaki isimlerle dikkat çekiyor.

ALTINDAĞ'DA 3 TECRÜBELİ BAŞKAN SAHADA

Başkan Veysel Tiryaki, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda Ankara'daki iki tecrübeli başkana da yer verdi. Tiryaki'nin paylaşımlarında Eski Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Eski Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yer aldı. Her iki isim de uzun yıllar belediye başkanlığı yaparak ilçelerine hizmet etti.

2014 seçimlerinde AK Parti'nin üçüncü kez Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Muhittin Güney, yüzde 53,8 oy ile başkanlığı kazanmıştı.

OYLARINI ARTTIRARAK FİNAL YAPTILAR

Pursaklar'da ise 2014 yerel seçimlerinde üçüncü kez AK Parti Adayı olan Selçuk Çetin, yüzde 63,6 oy oranı ile başkanlık seçimlerini büyük bir farkla kazanmıştı.

İddialara göre Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yeni dönemde tecrübeli iki isimle çalışma kararı aldı. Ankara'da üç dönem belediye başkanlığı yaparak önemli tecrübe kazanan Selçuk Çetin ve Muhittin Güney'in başkan yardımcısı ya da genel koordinatör olarak Altındağ'da hizmet edeceği öne sürülüyor.

vtiryaki.jpg

Başkan Veysel Tiryaki'nin "Bugün Battalgazi Mahallesi'ndeydik. Battalgazi'deki belediye tesislerimizde incelemelerde bulunduk. Mahalle sakinlerimizle görüştük." notuyla yaptığı paylaşımda Selçuk Çetin de yer aldı.

mguney.jpg

Tiryaki'nin "Başkent Millet Bahçesinde incelemelerde bulunduk. Başkentin önemli rekreasyon alanlarından olan Millet Bahçesi farklı foksiyonlarıyla Ankaralılar tarafından yoğun olarak kullanılıyor." notuyla paylaştığı fotoğrafta ise Muhittin Güney yer aldı.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.