Yakup Odabaşı'ndan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na ziyaret!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı ziyaret etti.

Yakup Odabaşı'ndan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na ziyaret!
Yayınlanma:

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, geleceğe ışık tutacak projelerin sergilendiği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nı açtı. Fuarı ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerle birlikte projeleri gezdi.

''BİLİMİN VE EĞİTİMİN TÜM İMKÂNLARIMIZLA YANINDAYIZ''

Odabaşı, fuar alanında yer alan tüm stantlardaki projeleri inceledi ve öğrencilerden bilgi aldı. Teknoloji, çevre dostu sistemler, sağlık alanında geniş yelpazede projelerin yer aldığı fuarlar, ziyaretçilerde büyük heyecan uyandırdı. Öğrencilerin dikkat çeken projeleri ise ilgi odağı oldu.

Odabaşı, öğrencileri başarılı projeleri için tebrik ederek, geleceğin bilim insanlarına her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti. Haftalarca emek verilen projelerin görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Odabaşı, "Geleceğimiz olan çalışkan ve zeki öğrencilerin bilim fuarı için merak edip, üzerinde uzun süre çalıştıkları ve ortaya çıkardıkları birbirinden önemli projeleri gördük. Gördüklerimiz bize geleceğimizin ne kadar aydınlık olduğunu bir kez daha hatırlattı. Birçok alanda yeni ve bakış açısını değiştiren projelere imza atan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Biz bilimin ve eğitimin tüm imkânlarımızla yanındayız. Geleceğin bilim insanlarına her zaman destek olmaya da hazırız. Umarım burada gerçekleştirilen fuar tüm öğrencilerimizde ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize güzel hatıralar bırakır. Öğrencilerimizin bilim aşkı hiç bitmez" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.