Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nden büyük başarı!

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nün genç yetenekleri, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen U-14 Oryantiring Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nden büyük başarı!
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nden turnuvaya katılan Onur Kızılkula, Baran Arda Boran ve Berat Erovaile'den oluşan Yenimahalle Belediyesi ekibi, kulüp olarak Türkiye ikinciliğini elde etti.

Turnuvada yer alan 64 kulüp ve 871 sporcu arasından sıyrılan genç yetenekler, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından 4-5 Mayıs tarihlerinde Konya'nın Meram Tavusbaba Mesire Alanı ve Selçuk Üniversitesi'nde düzenlenen müsabakalarda önemli bir performans sergiledi.

yenimahalle.jpg

Yarışmaların ilk gününde E14 kategorisinde mücadele eden Onur Kızılkula, Türkiye Şampiyonluğu unvanını elde ederken, ikinci gün ise aynı kategoride ter döken Baran Arda Boran da Türkiye şampiyonu olarak başarıya ulaştı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu önemli başarıyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Yenimahalle'de sporun her branşına büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve kendilerini sporla geliştirmeleri bizim için çok değerlidir. Yenimahalle Belediyesi sporcuları, ulusal ve uluslararası arenalarda ilçemizi gururla temsil ediyorlar. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve onları yetiştiren eğitmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum."

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.