Yenimahalle GESK'ten açık ara galibiyet!

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), B1 Futbol Deplasmanlı Süper Lig 2024 sezonuna güçlü bir giriş yaptı. B1 Sesi Görenler Ligi'nin 1. haftasında, Anadolu Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşan Yenimahalle GESK, sahadan 7-0'lık farklı bir galibiyetle ayrıldı.

Yenimahalle GESK'ten açık ara galibiyet!
Yayınlanma:

Yenimahalle GESK Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmada, ilk dakikadan itibaren baskılı bir oyun sergileyen ve rakibine hiçbir fırsat vermeyen Yenimahalleli sporcular, ilk yarıyı 3-0'lık bir üstünlükle tamamladılar. Tempoda herhangi bir düşüş yaşanmadığı maçta, Muhammed Ali Öktem, Celal Çoban ve İsa Ada'nın golleriyle mücadele 7 golle sonuçlandı.

YAŞAR'DAN SPORCULARA TEBRİK

Takımı tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Sizlerin tüm engellere karşı gösterdiği başarılar beni gururlandırıyor. Eğer düzenli bir şekilde çalışıyor ve elinizden gelenin en iyisini yapıyorsanız, hangi alanda olursa olsun, her zaman hayallerinizin peşinde olursunuz. Başarı engel tanımaz. Hepinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Yenimahalle GESK Başkanı Birgül Bek ise Yaşar'a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Yenimahalle'yi temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" şeklinde konuştu

2. HAFTA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Puan durumuna göre ilk haftayı lider tamamlayan ve antrenmanlara yoğun bir şekilde devam eden Yenimahalle Belediyesi GESK, 2. haftada 18 Mayıs Cumartesi günü İzmir Çağdaş Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.