Yenimahalle'de nikâh yoğunluğu!

Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Dairesi, 24 Nisan 2024 tarihinde yaşanan olağanüstü bir yoğunluğa sahne oldu. Bu özel günde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, rekor bir şekilde evlenmek için başvuruda bulundu.

Yenimahalle'de nikâh yoğunluğu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesine evlenme başvurusu yapan çiftler özellikle 24 Nisan 2024 gününü tercih etti. Nikâh dairelerinde ekstra bir yoğunluk yaşandı. Günlük ortalama 10 nikâhın kıyıldığı bu dairede, 24 Nisan'da evlenmek için başvuran çiftlerin sayısı 30'u buldu.

nikah.jpg

Evlendirme Dairesi'nde sabah saatlerinden itibaren başlayan evlilik yoğunluğu, mesai bitimine kadar devam etti. 10 dakika arayla kıyılan nikâhlarla çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu. Özellikle bu özel tarihte dünya evine girmenin mutluluğunu yaşayan çiftler, nikâh tarihlerinin kolay hatırlanabilir olması için 24 Nisan 2024'ü tercih ettiklerini ifade etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çiftlere mutluluklar dileyerek şunları belirtti: "Evliliğinizin her günü bugünkü gibi heyecanlı ve sevgi dolu geçsin. Mutluluklar diliyorum."

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.