Yüksel Arslan'dan iktidara "Mavi Vatan sahipsiz!" tepkisi

Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla iktidarı eleştirerek, "Mavi Vatan'ı unutturmaya çalışan, Ege'de Yunanlılara sürekli taviz veren, işgale ses çıkarmayan ve yeni vize anlaşmasıyla Yunanistan'ı zengin etmeye çalışan bir iktidar var." dedi.

Yüksel Arslan'dan iktidara  "Mavi Vatan sahipsiz!" tepkisi
Yayınlanma:

Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından "Mavi Vatan" hatırlatması yaparak iktidara yüklendi.

Arslan, paylaşımında Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın ifadelerini hatırlatarak "Yunan Bakan, 'İşgal ettikleri Türk adaları Eşek, Keçi, Bulamaç ve Kalolimnos’da Yunan askeri birliklerini ziyareti sırasında; 'Doğu Ege'deki Yunan varlığının bir geçmişi, bugünü ve elbette parlak bir geleceği olduğunun altını çizmek istiyorum...' diyor. Ege'deki Türk varlığının geleceğini hedef alan bu sözler bizim işgal edilen adalarımızda söylendi. Devletimizin bütün kurumları sessiz." tepkisinde bulundu.

"MAVİ VATAN SAHİPSİZ"

"Mavi Vatan Sahipsiz." diyen Yüksel Arslan, paylaşımını şu ifadelerle sürdürdü:

"Çünkü Yunanistan'la normalleşme masallarına inanan bir hükümetimiz var. Yunan Başbakan, Türk turist kafilelerini karşılıyor diye her şeyin bizim milli menfaatlerimiz içinde gerçekleştiğini düşünenler yanılıyor. İzmir'in, Muğla'nın, Aydın'ın, Balıkesir'in, Çanakkale'nin esnafı yerine anlaşmadaki Yunan adalarının esnafı zengin ediliyorsa tâbi ki Yunan Başbakan herkesi kapıda karşılar." eleştirisinde bulundu.

"EGE'Yİ YUNANLILARA TESLİM EDEMEYİZ!"

Yunanistan'ın işgal ettiği adalara karşı ödüllendirildiği iddiasında bulunan Arslan, mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Ege'de Türk Adalarını işgal ettikleri halde vize anlaşması ve normalleşme hikayeleriyle ödüllendirilen Yunanistan olmuştur. Hem toprak kaybeden hem Ege'de bizi istemeyenleri zengin etme gafletine düşen Türkiye sürekli kaybediyor. Kendi elimizle Ege'yi Yunanlılara teslim edemeyiz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.