bluTV yerli yapımları erteledi

Yönetmen ve senarist Levent Cantek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, BluTv'nin yeni yönetiminin Warner Bros. Discovery tarafından satın alınmasının ardından bu yıl içinde yayımlanacak yerli üretimleri 2025'e ertelediğini duyurdu.

bluTV yerli yapımları erteledi
Yayınlanma:

Cantek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Duyurmuş olayım, senaryolar yazdığım ve birlikte çalıştığım dijital platform BluTv, bir süre önce Warner Bros. Discovery tarafından satın alındı. Ve şirketin yeni yönetimi geçen ay bir karar vererek, bu yıl içinde yayımlanacak yerli üretimleri 2025'e, gelecek seneye ertelediler. Böyle olunca, ağustos-eylül aylarında çekimleri olacak biri Bozkır üçüncü sezon olmak üzere iki ayrı işimiz ertelenmiş oldu."

Cantek, sözlerine şöyle devam etti: "Planlı yaşamaya çalışırım, şu ay çekim, şu ay kurgu, sonra yeni senaryo şu bu derken. Hepsi bir anda değişiverdi. Genel olarak televizyondan uzak durmaya çalışıyor, bana daha uygun hikaye tercihleri olan dijital platformlarda kalmak istiyorum. O sebeple bu erteleme beni önce bir boşluğa düşürdü, sonra yeni bir arayışa yönlendirdi. Hayatımda ilk kez televizyon için büyük firmalarla görüşmeye başladım."

"Sonu nereye varacak, içime sinecek bir iş çıkaracak mıyım sahiden bilmiyorum. Halen konuşuyorum. Televizyona iş yapmak, ömürden götüren uzunlukta, kalabalık ve stres dolu aylar yaşayarak çalışmak demek. Özgün ve seveceğin bir hikayen bile olsa bölümler ilerledikçe acı çekmeye başlıyorsun. İyi tasarlamak, ruhen iyi hazırlanmak, iyi ekip arkadaşları seçmek gerekiyor. Gerçi ilk günlerdeki kadar telaşlı değilim, giderek sakinleştim, gerekirse bir ara verip, hayal ettiğim kitap işlerine yönelip, gelecek yılı (başka türlü işler yaparak, başka şeyler çalışarak) bekleyeceğim."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.