Kırşehirlilerin su ile imtihanı isyan ettirdi!

Kırşehir Belediyesinin kente sağladığı içme suyu vatandaşları isyan ettirdi. Akraba atamalarıyla gündemden düşmeyen Kırşehir Belediyesi bu sefer de çeşmelerden akan çamurlu su ile gündem oldu.

Kırşehirlilerin su ile imtihanı isyan ettirdi!
Yayınlanma:

Sabah saatlerinde çeşmelerinden çamurlu su aktığını gören Kırşehirli vatandaşlar büyük bir şok yaşadı. Evlerindin çeşmelerinden akan çamurlu suyu fotoğraflayan vatandaşlar, o anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak duruma isyan etti.

Kırşehir'deki ana su kuyusunda meydana gelen arızalar nedeniyle çeşmelerden çamur akmasına gelen tepkiler üzerine Kırşehir Belediyesi de sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

Belediye'nin sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan açıklamada, "İçme suyu kuyusunda meydana gelen çökme nedeniyle ana isale hattına bir miktar çamur karıştığı görüldüğünden kısa süreli su kesintisiyle birlikte vatandaşlarımızın bir süre içme suyu kullanmamaları rica olunur." ifadelerine yer verildi.

AKRABA ATAMALARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bir süre önce kayınbiraderi Hamza Çam ile bacanağı Mustafa Orman'ı belediye başkan yardımcısı olarak atamış ve bu durum hem kentte hem de sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.