Altın yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklama geldi!

Altın yatırımcısında büyük bir tedirginliğe sebep olan düşüşler için uzman isimlerden kritik uyarı geldi. Piyasa uzmanları altındaki durum için tarih verdi. İşte o açıklama...

Altın yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklama geldi!
Yayınlanma:

Altın yatırımcısında büyük bir tedirginliğe sebep olan düşüşler hakkında açıklama yapan İslam Memiş, önemli uyarılarda bulundu.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara düşüşler hakkında kritik tarihler vererek önemli paylaşımlarda bulundu. Altın yatırımcısının kafasındaki "Altın düşmeye devam edecek mi?" sorusuna yanıt veren Memiş, manipülasyon piyasasının oluşturulduğunu ve artık öngörü yapmanın mümkün olmadığını ifade etti. Özellikle Orta Doğu'da yaşanan karışıklığa dikkat çeken Memiş, savaş ortamından giderek çıkılmasının altın tarafında beklenen düşüşü beraberinde getirdiğini söyledi.

Ons altın tarafında geçen haftalarda yaşanan hareketliliği de değerlendiren İslam Memiş, 2 bin 341 doların ardından buradan hızlı bir şekilde 100 doların üzerinde bir düşüş görüldüğünü belirtti.

altinons.jpg

YÜKSELİŞİN NEDENİ NE?

Altının ons fiyatındaki yükselişin teknik bir boyutunun olmadığını vurgulayan Memiş, bu durumun yalnızca kriz sebebiyle meydana geldiğini hatırlattı. Memiş, "Krizden dolayı yükselen altın, söz konusu ortamın değişmesiyle birlikte eski formuna dönmeye başlar." dedi.

altanik.jpg

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yeni bir savaş ortamının meydana gelmesi durumunda dikkat edilecek seviyenin ise 2 bin 380 dolar olduğunu söyledi. Şu anki yumuşama sürecinin devam etmesi durumunda ons altının ihlal ettiği tüm noktalara geri döneceğini anımsatan Memiş, 2 bin 200 dolar sınırını yeniden test edeceğini kaydetti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.