Ünlü Ekonomistten yatırımcılara altın tavsiye!

Ünlü Ekonomist Mert Başaran, blockchain teknolojisine dayalı fonların, kripto paraların içinde bulunduğu bir dönemde, oldukça yüksek getiriler sağlayabileceğini söyledi.

Ünlü Ekonomistten yatırımcılara altın tavsiye!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ünlü Ekonomist Mert Başaran, milyonlarca yatırımcıyı ilgilendiren önemli uyarılarda bulundu. Başaran, çoğu yatırımcının ellerindeki sermayeyi değerlendirmek için farklı finansal araçlar aradığını söyledi. Başaran, Dolar, altın, bitcoin ve borsa gibi seçenekler arasında tercih yapan bazı yatırımcıların, yanlış hamleler yüzünden ellerindeki varlıkları kaybettiklerine işaret etti.

Başaran, yatırım tavsiyesi arayan yeni yatırımcıların kayıplarını minimal düzeye indirgeyecek bir yatırım stratejisi tavsiye etti.

YATIRIM FONLARI!

Yatırım fonları konusunda önerilerde bulunan Başaran, blockchain teknolojisine dayalı fonların, kripto paraların içinde bulunduğu bir dönemde, oldukça yüksek getiriler sağlayabileceğini söyledi.

Yatırımcıların bir araya gelerek kolektif olarak oluşturdukları ve profesyonel bir yönetici tarafından idare edilen yatırım araçları olarak tanımlanan fonlar, genellikle hisse senetleri, tahviller, gayrimenkuller gibi çeşitli varlıklara yatırım yapar ve yatırımcılarına bu varlıklardan elde edilen kar payı veya faiz geliri elde etmelerini sağlar.

Fonlar genellikle riskleri dağıtmak, portföyü çeşitlendirmek ve uzman bir yönetici tarafından yönetilmek gibi avantajlar sağlarlar. Fonlara katılarak küçük miktarlarla bile büyük yatırımlar elde edebilen yatırımcılar, bu sayede yatırım portföylerini de daha etkili bir şekilde yönetilebilme ve çeşitlendirilebilme imkanı elde eder.

BLOCKCHAİN TEKNOLOJİSİ NE?

Merkezi olmayan bir veri kayıt defteri olarak tanımlanan Blockchain teknolojisi, ortak bir grup katılımcının veri paylaşmasına imkan sağlar. Bulut hizmetleriyle birden fazla kaynaktan gelen işlem verilerini kolayca toplayıp, entegre edip ve paylaşabilen Blok zinciri, verileri kriptografik hash'ler biçimindeki benzersiz tanımlayıcılarla zincirlenmiş paylaşılan bloklara böler.

Blok zincirinin, veri bütünlüğünü sağlayarak veri çoğaltmayı ortadan kaldırma ve güvenliği artırma gibi özelliklere sahip. Tüm tarafların mutabakatı olmadan verilerin değiştirilememesi sahtekarlık ve verilere müdahaleyi engellenmesine neden oluyor. Bir blok zinciri kayıt defteri paylaşılabilir ancak değiştirilemez.

Veriler, değiştirilmeye çalışıldığı takdirde, tüm katılımcılar uyarılır ve kimin bu girişimi gerçekleştirdiği tespit edilir.

Not: Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.