AK Parti Grup Başkanvekili, 'Erdoğan-Özel' görüşmesi hakkında bilgi verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılacak görüşmeye dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili, 'Erdoğan-Özel' görüşmesi hakkında bilgi verdi
Yayınlanma:

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Kanal 7'de yaptığı konuşmada, görüşmenin ne zaman gerçekleşeceği konusunda tam bir bilginin olmadığını ancak bu hafta ya da önümüzdeki hafta için özel kalemlerin çalışacağını ifade etti.

Görüşmenin muhtemelen Beştepe'de gerçekleşeceğini belirten Usta, "Hiç konuşulmaması anormaldi. Kılıçdaroğlu'nun Özel'in görüşme talebi sonrası 'Müzakere edilmez, mücadele edilir açıklaması bu sorunun nereden kaynaklandığını gösteriyor." dedi.

Usta, "İlk görüşme karar değil, müzakerelerin başlaması ve devam etmesi açısından bir adımdır. Özgür Özel kendi önceki Genel Başkanları ve kendi parti ekipleriyle konuşarak gündemleri getireceğini söylüyor. En başta ekonomi olacak sanırım, kendisi de söylüyor. Bunlar bizim de ana gündemimiz. Ülkenin bu sorunlarının çözülmesi için 'konuşalım' demek güzel bir şey." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.