AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı'dan ıstakoz özrü

AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medya hesabından paylaştığı ıstakoz yemeği fotoğrafı nedeniyle büyük bir tepkiyle karşılaşmıştı. Bursalı, bu paylaşımıyla ilgili bir özür mesajı yayınladı.

AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı'dan ıstakoz özrü
Yayınlanma:

Bursalı, yoğun seçim çalışmaları sonrasında ailesiyle birlikte bayram tatilini geçirmek üzere yurtdışında bulunduğunu ve bir restoranda hiç alışık olmadığı bir yemeği paylaşarak kamuoyunda haklı bir tepkiye neden olduğunu belirtti. 30 yıllık bir gazeteci ve şu anda milletvekili olarak, bugüne kadar sosyal medya paylaşımlarında hiç yapmadığı bir hatayı yaptığını söyleyen Bursalı, kamuoyundan özür diledi.

Partisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilere sebebiyet verdiği için özür dileyen Bursalı, özür dilemenin yanı sıra asla kötü niyet taşımayan ve hiçbir maddi çıkarı olmayan bir paylaşım yaptığını vurgulayarak, samimi üzüntüsünü ifade etti.

Bursalı, aynı zamanda bu olayın fırsat bilinerek Antalya'daki teleferik faciasının unutturulmaya çalışıldığını ve bunun da farkında olduğunu belirtti. İstanbul'da ve Antalya'da yaşanan trajik olaylara dikkat çekerek, bu tür olayların unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.