BBP lideri Mustafa Destici: Devlet gerekeni yapar

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Muğla il binasının açılışı, Genel Başkan Mustafa Destici'nin katılımıyla gerçekleşti. Destici, açılışta yaptığı konuşmada, terör örgütü PKK'nın atadığı kişilerin belediyeleri yönetmesi durumunda, Türk devletinin gerekli müdahaleyi yapacağını vurguladı.

BBP lideri Mustafa Destici: Devlet gerekeni yapar
Yayınlanma:

DEM Parti'yi eleştiren Destici, ayrıca belediyelerin Türk bayrağı ve İstiklal Marşı gibi milli değerlere sahip çıkması gerektiğini belirtti. Destici, "Devlet, teröristlerin heykellerinin dikilmesi gibi aymazlıkları seyretmez ve gereğini yapar" dedi.

BBP Genel Başkanı Destici, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin olarak da değerlendirmelerde bulunarak, partisinin müstakil girdiği yerlerde önemli başarılar elde ettiğini ve milletin takdirine saygı duyduklarını belirtti. Destici, BBP'nin Türkiye'nin her bölgesinde kazanımlar elde ettiğini vurguladı ve birlik ve beraberlik içinde yürüyüşlerine devam edeceklerini ifade etti.

Ayrıca, sokak köpekleri konusuna da değinen Destici, saldırgan sokak köpeklerinin toplanması gerektiğini ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirtti. Açılışa AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, ses sanatçısı Müşerref Akay ve partililer katıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.