Bu mekân yalnızca kadınlara özel: Ama bir husus dikkat çekiyor!

Ankara'da yalnızca kadınlara özel olarak faaliyete geçirilen pavyon sosyal medyanın gündemine oturdu. Pavyonda, dans edip eğlenen kadınların görüntüleri ilgi çekerken, saz ekibinin erkeklerden oluşması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu mekân yalnızca kadınlara özel: Ama bir husus dikkat çekiyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'da yalnızca kadın müşterilere hizmet veren bir pavyonda çekilen görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sadece kadınların girebildiği bu mekanda, müzik eşliğinde dans eden kadınların keyifli anları, platformda hızla yayıldı ve kullanıcıların ilgisini çekti.

YALNIZCA KADINLAR GİREBİLİYOR AMA...

Görüntülerde, kadınların yerlere oturarak dans ettikleri ve neşeli anlar yaşadıkları gözlenirken, bu sahneler izleyiciler tarafından olumlu şekilde karşılandı. Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda, bir kullanıcı "Bu kadınlar matinasına benziyor. Ne güzel eğlenmişler" ifadelerini kullanırken, bir diğeri ise "Eğlenmeleri harika" yorumunda bulundu.

sazekibi.jpg

Yalnızca kadınların girebildiği mekânda saz ekibinin erkeklerden oluşması ise gözlerden kaçmadı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılan içerikler arasına girdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.