Bursa’da hapishane ve gardiyan konseptli kafe: Parmaklıklar ardında ‘Bedel ödendi’ pozu

Bursa'da, ocak ayında faaliyete geçen bir kafe, alışılmadık bir konseptle dikkat çekiyor: hapishane atmosferi. Bu kafede, garsonlar gardiyan kıyafetleriyle hizmet veriyor ve müşterilere parmaklıklar ardındaki hücrelerde servis yapılıyor.

Bursa’da hapishane ve gardiyan konseptli kafe: Parmaklıklar ardında ‘Bedel ödendi’ pozu
Yayınlanma:

İşletme sahibi Alp Bedirhan Kıbıcı (27), bu farklı konseptin ilgi çektiğini belirterek, "Bazıları birbirlerine, ‘Allah kurtarsın’ diyerek espri yapıyor. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflara, ‘Bedel ödendi’ gibi yorumlar yapılıyor. Hücrelere girmek için insanlar sıra bekliyor" diyor.

MAHKUM VE GARDİYAN KIYAFETLERİ...

Bu kafe, aileler ve arkadaş grupları için eğlenceli bir mekân olma yolunda ilerliyor. Müşteriler, 'mahkûm' kıyafetleri giyerek hücrelerde fotoğraf çektirebiliyorlar. Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar büyük ilgi görüyor ve kafenin popülerliğini artırıyor.

Alp Bedirhan Kıbıcı, kafenin sıra dışı konseptinin ilk bakışta biraz sert ve itici gelebileceğini belirtiyor ancak ziyaretçilerin buradan mutlu ayrıldıklarını vurguluyor. Espri dolu anlar ve eğlenceli paylaşımlarla dolu olan bu kafe, müşterilerine farklı bir deneyim sunuyor ve şehrin ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.