Bursa'da sahipsiz sokak köpekleri 2 çocuğu yaraladı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin merkezinde, Yunuseli Mahallesi Yeniler Sokak'ta oynayan 3 çocuk, sahipsiz üç köpeğin saldırısına maruz kaldı.

Bursa'da sahipsiz sokak köpekleri 2 çocuğu yaraladı
Yayınlanma:

Köpeklerin ani saldırısı sonucunda çocuklardan biri panikle olay yerinden kaçarken, bir diğeri saldırı sırasında yere düşerek yaralandı. Yanında bulunan arkadaşı, düşen çocuğu köpeklerin saldırısından kurtarmak için hızla müdahale etti. Olayı duyan bir vatandaş ise köpekleri kovalayarak çocuklara yardım etmeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı olan 2 çocuk, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise sahipsiz köpekleri yakalayarak güvenli bir alana götürdü ve bir inşaatın boş olan bölümüne bağladı.

Yaşanan olayın ardından polis ekipleri, belediye veteriner ekiplerine bilgi vererek durumu aktardı. Belediye ekipleri, sahipsiz köpekleri teslim alarak Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne götürdü. Bu olay, mahalle sakinlerinin ve yetkililerin sahipsiz hayvanlar konusunda daha fazla önlem alınması gerektiği konusunda dikkatleri bir kez daha çekti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.