Burun estetiği fiyatları dudak uçuklattı!

Son yıllarda artan estetik operasyonları her yaş grubunda görülüyor. Özellikle burun estetiği ilk sıralarda yer alıyor. Özelde ve devlet hastanelerinde burun estetik operasyonlarının fiyatları ne kadar?

Burun estetiği fiyatları dudak uçuklattı!
Yayınlanma:

Son yıllarda hem kadınların hem de erkeklerin estetik bir görünüm için başvurduğu birçok yol var. Bunların başında da burun estetik operasyonları yer alıyor. Her yaş grubunun okkalı ve kalkık bir burun hayali var.

Estetik cerrahi de öne çıkan şehirler arasında İstanbul ve Ankara ilk sıralarda yer alıyor. Rinoplasti olarak bilinen burun estetiği hem estetik hem de sağlık açısından tercih edilen bir yöntem oluyor.

Burun estetik operasyonları da enflasyondan nasibini aldı. Hastanın istek ve beklentilerine göre fiyat değişiklikleri oluyor. Ancak İstanbul ve Ankara’da ortalama fiyat aralıkları 35 bin TL ile 45 bin TL şeklinde oluyor. Burun estetiğinde hastanın ihtiyacına göre çeşitli operasyonlar bulunuyor. Örneğin burun ucu kaldırma, dolgu ve revizyon burun ameliyatları gibi çeşitleri bulunuyor.

Türkiye ve özellikle İstanbul dünya çapında burun estetiği için popüler hale geldi. Fiyatların uygun olması, yüksek kaliteli tıbbi cihazlar, hijyen ve deneyimli cerrahlarımızdan dolayı yabancılar tarafından tercih ediliyor.

Ortalama bir burun estetiği 40 bin TL olabiliyorken kimi uzmanlar tarafından bu fiyat 100 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Özellikle İstanbul ve Ankara’da bazı uzmanlarda 2500-3000 Euro ile fiyatlar sunabiliyor.

Burun estetiği için doktor ve kliniğinizi seçtikten sonra fiyat konusunda net bir bilgi almanız gerekiyor. Ardından özel sağlık sigortanızın bu klinikte geçerli olup olmadığını sormanız gerekiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.