CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel neler konuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel’in tarihi görüşmesi sonrası CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, görüşmede konuşulanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel neler konuştu?
Yayınlanma:

Habertürk TV ekranlarında yayınlanan 'Fevzi Çakır ile Türkiye'nin nabzı' programında konuşan Umut Akdoğan görüşmenin detaylarını paylaştı.

AK Parti Genel Merkezinde yapılan görüşmeyle ilgili konuşan Akdoğan, gündemlerinde olan tüm meselelerin görüşüldüğünü belirtti ve emekli ve memurlara yılın ikinci yarısında verilecek enflasyon zammı ve öğretmen atamaları ile ilgili Özel’in Erdoğan’a taleplerini ilettiğini belirtti.

Akdoğan, Özgür Özel'in Can Atalay ve Osman Kavala ile ilgili olarak da AYM kararlarının uygulanmasını istediğini de açıkladı.

Akdoğan, Özel’in asgari ücretle ilgili vatandaşın taleplerini de dillendirdiğini aktardı ve görüşmede Özel’in kamuya girişte mülakatın kaldırılmasına dair Erdoğan’a seçim döneminde verdiği vaadini hatırlattığını belirtti.

Özel'in ayrıca 28 Şubat davasından tutuklu olan Çetin Doğan gibi bazı kişilerin hastalığı sebebiyle affının gündeme gelmesini talep ettiği de aktarıldı.

Akdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in görüşmede vatandaşların sorunlarını Erdoğan’a aktardığını belirtti ve Özel'in görüşmenin mahramiyeti konusunda ciddi bir hassasiyeti olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.