CHP Genel Başkanı Özgür Özel sırtına küfeyi taktı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: "Biz, bu milleti taşırız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Mudanya’da düzenlenen halk buluşmasında konuştu. Konuşması sırasında sahneye getirilen küfeyi sırtına alan Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel sırtına küfeyi taktı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi:  "Biz, bu milleti taşırız"
Yayınlanma:

Geçtiğimiz günlerde emekli maaşı zammına tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e "Onların sırtında küfe yok, atıp tutuyorlar" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Özel konuşmasında şunları söyledi:

“Ben diyorum ki ‘Tayyip Bey, bırak küfeyi bırak. Ver benim sırtıma küfeyi. Ben emekliyi aslan gibi taşırım, aslan gibi. Asgari ücretliyi taşırız biz. Biz, bu milleti taşırız. Eğer taşıyamıyorsan bırak küfeyi. Milletin sırtından in. Sen bu milletin sırtına yük oldun. Emekliler değil, asgari ücretliler, esnaf, çiftçiler değil, işte biz bu küfeye ne yük koyarsan koy taşırız. Taşıyamayan bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız. Emeklileri biz ayağa kaldıracağız. Söz veriyoruz. Bu iki genç küfeyi almış, gelmiş. Helal olsun onlara. Bu iki çocuğu unutmayın. Millet küfeyi Tayyip Bey’den alıp bizim sırtımıza koyunca o gece çıkacağız, hep birlikte galibiyeti kutlayacağız, söz veriyorum, bu iki gençle kutlayacağız. Biz kazanacağız.”

Özel, konuşmasının sonunda halkın desteğiyle iktidara gelerek ülkeyi daha iyi bir noktaya taşıyacaklarını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.