Gaziantep'te feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gaziantep'in Islahiye ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Bir yolcu minibüsü ile TIR'ın çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Gaziantep'te feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, TIR ile çarpışan yolcu minibüsü feci şekilde biçti. Kazanın ardından yapılan ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLEMEDİ

Olay, İslahiye ilçesi çıkışında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, yolcu taşıyan minibüs ile TIR arasında yaşanan çarpışma sonucu her iki araç da şarampole yuvarlandı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz tespit edilemedi.

trafikkazasi.jpg

Kaza sonrasında bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edilirken, yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, kazanın kesin nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te, 6 Ekim 2023 günü seyir halindeki kamyonun yoldaki araçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında da 6 kişi hayatını kaybetmiş, 16 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.